Hier een greep uit wat klanten over mij zeggen…

Dankzij de professionele instelling, technische vaardigheden met oog voor detail, van Jaap Lotstra beschikt Hotel Zuiderduin over twee zeer fraaie virtuele rondleidingen voor zowel zakelijk als particulier.

Zeer vakkundige fotograaf die ons iedere keer weer verrast met zijn prachtige foto’s.

Jaap is een topfotograaf en een hartelijke en goedlachse kerel bovendien! De foto’s die hij van onze bedrijfsruimtes heeft gemaakt zijn geweldig. De kleuren, ruimtelijkheid en algehele sfeer is prachtig en aantrekkelijk weergegeven, uitermate geschikt voor onze promotiedoeleinden. Jaap werkt gedegen doch snel en houdt het altijd gezellig. Aanrader!

Jaap is een zeer professionele fotograaf met veel verstand van zijn vak. Flexibel in de werkwijze en altijd bereid een stap extra te doen. Ook nadat onze overeenkomst afgelopen was, heeft Jaap ons bijgestaan met vragen of oplossingen. Betrouwbaar, productief en snel. Precies wat wij nodig hadden.”

Jaap heeft voor Bosan Sportinstallaties een reportage gemaakt van de nieuwe gymlokalen van het Tabor College in Hoorn. Het is een mooie reportage geworden en de samenwerking was erg prettig.

Op een heel prettige wijze heeft Jaap voor HVC mooie foto’s gemaakt; met enkele steekwoorden weet hij precies wat de bedoeling is en beweegt hij soepel tussen de aanwezigen om mooie beelden te maken. Van harte aanbevolen!

Jaap heeft voor onze Reddy keukens een aantal hele mooie Streetview Inside virtuele rondleidingen gemaakt en gepubliceerd.

Jaap Lotstra heeft voor Staatsbosbeheer mooie virtuele rondleidingen gemaakt voor onze Buitencentra. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!

Afgelopen week heeft Jaap onze geheel nieuwe zonnestudio in Veenendaal perfect in beeld gebracht. Ook onze oude studio heeft hij twee jaar geleden gefotografeerd en vanwege die prachtige foto’s hebben we hem nu weer gevraagd.

Ik heb Jaap leren kennen als een betrouwbare, deskundige en hulpvaardige fotograaf die ook nog eens gespecialiseerd is in 360 graden fotografie voor Google Mijn Bedrijfspagina’s. Daarvoor is hij zelfs door Google gecertificeerd! Als je op zoek bent naar een fotograaf in de regio Alkmaar, Noord-Holland of zelfs heel Nederland kan ik Jaap dan ook van harte aanbevelen.

Goede persoonlijke fotograaf. Meedenkend en oog voor details. Nam de moeite voor persoonlijke wensen en daardoor mooie super scherpe foto’s van ons bedrijf!

Jaap is de beste technische fotograaf die ik ken. Buiten zijn schat aan kennis en ervaring in architectuur, interieur, google en lichtfotografie is het bovenal een fantastische vent en kan je blind op hem vertrouwen. Ik werk sinds juli 2016 met Jaap samen en we hebben samen alleen maar schitterende foto’s en projecten afgeleverd!

Prachtige beelden, prettige samenwerking. Jaap is een echte professional.

Fantastische Fotograaf! Creatief, welwillend en origineel.

Mooie foto’s, een echte professionele fotograaf, zo kan ik ze niet maken 🙂

Jaap heeft mooie 360 graden beelden gemaakt van ons bedrijf. Ondanks het donkere weer en ander uitdagingen heeft hij het maximale eruit gehaald. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Jaap is ook niet te beroerd om wat extra’s voor je te doen mocht dat nodig zijn. Top fotograaf!

Jaap heeft mooie 360graden foto’s gemaakt van onze vernieuwde zonnestudio “Sunday’s Frederik Hendriklaan den Haag”. Erg content mee!

Jaap Lotstra is al jaren onze bedrijfs fotograaf en levert iedere keer als we voor een reclame folder of advertentie nieuwe foto’s nodig hebben puik werk met een creatieve insteek. Je bent fotograaf of niet… Fijn en betrouwbaar mens bovendien.

Als vakgenoot kan ik u melden dat Jaap een gedreven en technisch uitstekend onderlegd fotograaf is die voor zichzelf (en dus ook voor zijn opdrachtgevers) de lat altijd hoog legt. Niet alleen tijdens de shoot maar ook in zijn professionele nabewerking. Een vakfotograaf pur sang. En (niet onbelangrijk): een uiterst prettige man in de omgang. Ik kan hem dan ook niet anders waarderen dan met 5 sterren!