Kees Van den Hooff een maand geleden

Jaap heeft talent voor het maken van creatieve foto’s en heeft veel oog voor detail. Het is een hele prettige en vriendelijke man in de omgang, wat ook erg belangrijk is!

Allard Jansen 6 maanden geleden

Jaap heeft voor Peacock Selfstore een mooie 3d-tour ontwikkeld. Samenwerking ging daarbij uitstekend. Helemaal dus naar tevredenheid. Bedankt Jaap!

Joost Botman 6 maanden geleden

Jaap is echt gedreven de perfecte foto te maken! Al moet hij vaker terug komen. Ons paviljoen aan het strand moet natuurlijk met mooi weer op de foto. Dat is gelukt! Daarnaast heeft Jaap inmiddels voor meerdere klanten door het hele land gebouwen voor ons gefotografeerd. De virtuele 360 rondleidingen zijn echt goed gelukt!

Synderella Real Estate Facilities 7 maanden geleden

Jaap heeft voor onze nieuwe locatie in Gouda de foto's van het Businesscenter gemaakt. Het resultaat was super, de foto's zijn perfect belicht en de 3D foto's geven een leuke extra feature aan de website. Tobias van 't Hof | Synderella Serviced Offices

zita v 7 maanden geleden

Ik heb prettig samengewerkt met Jaap toen hij foto's maakte van een evenement van Stichting De Noordzee. Blij met het resultaat, de foto's gebruiken we nog steeds. Ook vroeg hij om feedback, en we hebben de opdracht toen uitgebreid nabesproken. Ik raad hem aan!