Partner d54f2151-3eef-498e-a732-11990a8a75f8 3 years ago

Yes

Esmee Kroezen 5 months ago

Jaap heeft meerdere keren mijn interieur projecten prachtig vastgelegd. Als interieurstylist houdt ik van details maar ook van goede overzicht foto's. Jaap voelt het goed aan en ik vind het altijd gezellig met hem samen te werken en ben steeds weer tevreden over het eindresultaat!

Michael Kabela a year ago

Jaap is een topfotograaf en een hartelijke en goedlachse kerel bovendien! De foto's die hij van onze bedrijfsruimtes heeft gemaakt zijn geweldig. De kleuren, ruimtelijkheid en algehele sfeer is prachtig en aantrekkelijk weergegeven, uitermate geschikt voor onze promotiedoeleinden. Jaap werkt gedegen doch snel en houdt het altijd gezellig. Aanrader!

Anno Nu Uitvaartverzorging Petra van der Meer a year ago

Ik werk heel graag samen met Jaap Lotstra Fotografie. In mijn werk als uitvaartbegeleidster vraag ik Jaap om de dag van de uitvaart vast te leggen voor de nabestaanden. Deze dag beleven nabestaanden vaak in een 'roes' en het kan helpen bij het rouwproces om deze dag op beeld vast te laten leggen, met name voor jonge kinderen die deze dag minder bewust meemaken dan volwassenen. Ik vind het belangrijk dat foto's die op deze intense dag worden gemaakt goed weergeven hoe de sfeer was. Dat moet je als fotograaf aanvoelen, je moet op het juiste moment op de juiste plaats staan en je bovendien min of meer 'onzichtbaar' opstellen. Ik leg de lat vrij hoog op dit gebied en dat is de rede waarom ik zo graag met Jaap samenwerk. Hij weet niet alleen de juiste momenten op een prachtige manier vast te leggen, hij heeft hier ook een heel scherp oog voor, en dat is precies waar het om gaat bij uitvaartfotografie. Als ik met Jaap na de uitvaart spreek over zijn werk dan merk ik dat hij echt goed gekeken heeft naar de familie, hij geluisterd heeft naar de gesproken woorden, de sfeer goed heeft aangevoeld en betrokken is. Dat is heel belangrijk bij het vastleggen van een uitvaart en best moeilijk want je hebt weinig tijd en kent de nabestaanden nog niet. Als ik de foto's na de uitvaart zie ben ik keer op keer weer blij verrast! Wat mij betreft is Jaap als fotograaf en mens een topper en ik zou een ieder hem aanraden. Jaap heeft ook de foto van mij gemaakt die ik gebruik voor mijn uitvaartonderneming, waar ik nog steeds erg blij mee ben! Met warme groet, Petra van der Meer, Anno Nu Uitvaartverzorging
lees meer..

Jaap-Jan Boom a year ago

Jaap Lotstra heeft voor de winkel van mijn moeder een ontzettend mooie virtual tour gemaakt. Daarnaast heeft hij ook een product fotografie gedaan voor de webwinkel. Wij zijn er iederdag dag nog ontzettend blij mee. Bedankt Jaap!