lars bakker een jaar geleden

Jaap heeft 2 van mijn winkels voor Google Business View gefotografeerd. Let op alle details en is creatief. Mooie foto's, super tevreden met het resultaat.

Kees Van den Hooff een jaar geleden

Jaap heeft talent voor het maken van creatieve foto’s en heeft veel oog voor detail. Het is een hele prettige en vriendelijke man in de omgang, wat ook erg belangrijk is!

Allard 2 jaar geleden

Jaap heeft voor Peacock Selfstore een mooie 3d-tour ontwikkeld. Samenwerking ging daarbij uitstekend. Helemaal dus naar tevredenheid. Bedankt Jaap!

Joost Botman 2 jaar geleden

Jaap is echt gedreven de perfecte foto te maken! Al moet hij vaker terug komen. Ons paviljoen aan het strand moet natuurlijk met mooi weer op de foto. Dat is gelukt! Daarnaast heeft Jaap inmiddels voor meerdere klanten door het hele land gebouwen voor ons gefotografeerd. De virtuele 360 rondleidingen zijn echt goed gelukt!

Synderella Real Estate Facilities 2 jaar geleden

Jaap heeft voor onze nieuwe locatie in Gouda de foto's van het Businesscenter gemaakt. Het resultaat was super, de foto's zijn perfect belicht en de 3D foto's geven een leuke extra feature aan de website. Tobias van 't Hof | Synderella Serviced Offices