• Avatar Sabrina Stienen ★★★★★ 3 maanden geleden
  We hebben Jaap ingeschakeld als projectfotograaf voor ruim 70 opdrachtgevers uit verschillende branches. Jaap is een ongelofelijke talentvolle fotograaf die een scherp oog voor detail heeft. Zijn passie ligt bij architectuurfotografie en met name lichtarchitectuur, hier blinkt hij dan ook echt in uit! Tijdens het project heeft hij zich … meer heel flexibel opgesteld en kon gelukkig ook ad hoc schakelen, iets wat in ons vak veel voor komt. Een grote toevoeging voor ons is dat Jaap dronefoto's kan maken iets waar onze klanten vaak en graag gebruik van willen maken. meer dan tevreden met Jaap en de prettige samenwerking!
 • Avatar George Schouten ★★★★★ een jaar geleden
  In oktober 2022 een opdracht gegeven aan Jaap Lotstra met werkelijk verbluffend resultaat. Als je een professionele fotograaf zoekt die echt vakwerk en topfoto's kan maken dan is hij het wel.
 • Avatar lars bakker ★★★★★ 2 jaar geleden
  Jaap heeft 2 van mijn winkels voor Google Business View gefotografeerd. Let op alle details en is creatief. Mooie foto's, super tevreden met het resultaat.
 • Avatar Allard ★★★★★ 3 jaar geleden
  Jaap heeft voor Peacock Selfstore een mooie 3d-tour ontwikkeld. Samenwerking ging daarbij uitstekend. Helemaal dus naar tevredenheid. Bedankt Jaap!
 • Avatar Joost Botman ★★★★★ 3 jaar geleden
  Jaap is echt gedreven de perfecte foto te maken! Al moet hij vaker terug komen. Ons paviljoen aan het strand moet natuurlijk met mooi weer op de foto. Dat is gelukt! Daarnaast heeft Jaap inmiddels voor meerdere klanten door het hele land gebouwen voor ons gefotografeerd. De virtuele 360 rondleidingen zijn echt goed gelukt!
 • Avatar Synderella Real Estate Facilities ★★★★★ 3 jaar geleden
  Jaap heeft voor onze nieuwe locatie in Gouda de foto's van het Businesscenter gemaakt. Het resultaat was super, de foto's zijn perfect belicht en de 3D foto's geven een leuke extra feature aan de website.Tobias van 't Hof | Synderella Serviced Offices
 • Avatar Kees Van den Hooff ★★★★★ 3 jaar geleden
  Jaap heeft talent voor het maken van creatieve foto’s en heeft veel oog voor detail. Het is een hele prettige en vriendelijke man in de omgang, wat ook erg belangrijk is!
 • Avatar Patrick van Greuningen ★★★★★ 3 jaar geleden
  Bewust gekozen voor een professionele fotograaf die met absolute passie zijn opdracht(en) weet uit te voeren. We gaat puur voor kwaliteit en beleving van onze producten en hierdoor zijn professionele fotorapportages noodzakelijk. Kortom we kijken uit naar een nog langere samenwerking.
 • Avatar Esmee Kroezen ★★★★★ 5 jaar geleden
  Jaap heeft meerdere keren mijn interieur projecten prachtig vastgelegd. Als interieurstylist houdt ik van details maar ook van goede overzicht foto's. Jaap voelt het goed aan en ik vind het altijd gezellig met hem samen te werken en ben steeds weer tevreden over het eindresultaat!
 • Avatar Anno Nu Uitvaartverzorging Petra van der Meer ★★★★★ 5 jaar geleden
  Ik werk heel graag samen met Jaap Lotstra Fotografie. In mijn werk als uitvaartbegeleidster vraag ik Jaap om de dag van de uitvaart vast te leggen voor de nabestaanden. Deze dag beleven nabestaanden vaak in een 'roes' en het kan helpen bij het rouwproces om deze dag op beeld vast te laten leggen, met name voor jonge kinderen … meer die deze dag minder bewust meemaken dan volwassenen. Ik vind het belangrijk dat foto's die op deze intense dag worden gemaakt goed weergeven hoe de sfeer was.Dat moet je als fotograaf aanvoelen, je moet op het juiste moment op de juiste plaats staan en je bovendien min of meer 'onzichtbaar' opstellen.Ik leg de lat vrij hoog op dit gebied en dat is de rede waarom ik zo graag met Jaap samenwerk. Hij weet niet alleen de juiste momenten op een prachtige manier vast te leggen, hij heeft hier ook een heel scherp oog voor, en dat is precies waar het om gaat bij uitvaartfotografie. Als ik met Jaap na de uitvaart spreek over zijn werk dan merk ik dat hij echt goed gekeken heeft naar de familie, hij geluisterd heeft naar de gesproken woorden, de sfeer goed heeft aangevoeld en betrokken is. Dat is heel belangrijk bij het vastleggen van een uitvaart en best moeilijk want je hebt weinig tijd en kent de nabestaanden nog niet. Als ik de foto's na de uitvaart zie ben ik keer op keer weer blij verrast!Wat mij betreft is Jaap als fotograaf en mens een topper en ik zou een ieder hem aanraden.Jaap heeft ook de foto van mij gemaakt die ik gebruik voor mijn uitvaartonderneming, waar ik nog steeds erg blij mee ben!Met warme groet, Petra van der Meer, Anno Nu Uitvaartverzorging
 • Avatar zita v ★★★★★ 5 jaar geleden
  Ik heb prettig samengewerkt met Jaap toen hij foto's maakte van een evenement van Stichting De Noordzee. Blij met het resultaat, de foto's gebruiken we nog steeds. Ook vroeg hij om feedback, en we hebben de opdracht toen uitgebreid nabesproken. Ik raad hem aan!
 • Avatar Daisy Nieuwenhuijzen ★★★★ 5 jaar geleden
  Op een heel prettige wijze heeft Jaap voor HVC mooie foto's gemaakt; met enkele steekwoorden weet hij precies wat de bedoeling is en beweegt hij soepel tussen de aanwezigen om mooie beelden te maken. Van harte aanbevolen!
 • Avatar Hans Groote Haar ★★★★★ 5 jaar geleden
  Jaap heeft voor Bosan Sportinstallaties een reportage gemaakt van de nieuwe gymlokalen van het Tabor College in Hoorn. Het is een mooie reportage geworden en de samenwerking was erg prettig.
 • Avatar Alex Narold ★★★★★ 5 jaar geleden
  Eerlijke en toffe vent. Goede humor en recht voor zijn 'jaap' ! Goed bezig!!En uiteraard fantastische foto"s!!!
 • Avatar Stolk Autoservice ★★★★★ 5 jaar geleden
  Goede persoonlijke fotograaf. Meedenkend en oog voor details. Nam de moeite voor persoonlijke wensen en daardoor mooie super scherpe foto’s van ons bedrijf!
 • Avatar Dimitri Hoek ★★★★★ 5 jaar geleden
  Prachtige beelden, prettige samenwerking. Jaap is een echte professional.
 • Avatar Frank Aarnts ★★★★ 5 jaar geleden
  Mooie foto's, een echte professionele fotograaf, zo kan ik ze niet maken 🙂
 • Avatar noortje visser ★★★★★ 5 jaar geleden
  Fantastische Fotograaf! Creatief, welwillend en origineel.
 • Avatar GekOpHout ★★★★★ 5 jaar geleden
  Fijne samenwerking en mooi resultaat!
 • Avatar Michael Kabela ★★★★★ 6 jaar geleden
  Jaap is een topfotograaf en een hartelijke en goedlachse kerel bovendien! De foto's die hij van onze bedrijfsruimtes heeft gemaakt zijn geweldig. De kleuren, ruimtelijkheid en algehele sfeer is prachtig en aantrekkelijk weergegeven, uitermate geschikt voor onze promotiedoeleinden. Jaap werkt gedegen doch snel en houdt het altijd … meer gezellig. Aanrader!
 • Avatar Jaap-Jan Boom ★★★★★ 6 jaar geleden
  Jaap Lotstra heeft voor de winkel van mijn moeder een ontzettend mooie virtual tour gemaakt. Daarnaast heeft hij ook een product fotografie gedaan voor de webwinkel. Wij zijn er iederdag dag nog ontzettend blij mee. Bedankt Jaap!
 • Avatar Richard Nan ★★★★★ 6 jaar geleden
  Dankzij de professionele instelling, met oog voor detail, van Jaap Lotstra beschikt Hotel Zuiderduin over een zeer fraaie 360 tour.
 • Avatar Jack van der Velde ★★★★★ 6 jaar geleden
  Afgelopen week heeft Jaap onze geheel nieuwe zonnestudio in Veenendaal perfect in beeld gebracht. Ook onze oude studio heeft hij twee jaar geleden gefotografeerd en vanwege die prachtige foto's hebben we hem nu weer gevraagd.
 • Avatar Peter Mulder ★★★★★ 6 jaar geleden
  Jaap heeft mooie 360 graden beelden gemaakt van ons bedrijf. Ondanks het donkere weer en ander uitdagingen heeft hij het maximale eruit gehaald. Goede prijs/kwaliteits verhouding. Jaap is ook niet te beroerd om wat extra's voor je te doen mocht dat nodig zijn. Top fotograaf!
 • Avatar Richard Klinkhamer ★★★★★ 6 jaar geleden
  Jaap Lotstra is al jaren onze bedrijfs fotograaf en levert iedere keer als we voor een reclame folder of advertentie nieuwe foto's nodig hebben puik werk met een creatieve insteek. Je bent fotograaf of niet... Fijn en betrouwbaar mens bovendien.
 • Avatar Ron ter Heege ★★★★★ 6 jaar geleden
  Jaap heeft mooie 360graden foto's gemaakt van onze vernieuwde zonnestudio "Sunday's Frederik Hendriklaan". Erg content mee!
 • Avatar Hiske Holst ★★★★★ 6 jaar geleden
  Zeer vakkundige fotograaf die ons iedere keer weer verrast met zijn prachtige foto's
 • Avatar Renske Huisken ★★★★ 6 jaar geleden
  Jaap Lotstra heeft voor Staatsbosbeheer mooie reportages gemaakt voor onze Buitencentra. Wij zijn erg tevreden met het resultaat!
 • Avatar Peter Pannekoek ★★★★★ 6 jaar geleden
  Dat is fijn werken met Jaap. Gaat lekker zijn gangetje en laat iedereen zo veel als mogelijk met rust. Met een prachtig resultaat. Dank je wel Jaap.
 • Avatar Michael Du Plessis ★★★★★ 6 jaar geleden
  Jaap was bij mij langs geweest en wat zijn de foto's mooi geworden! Sunday's Almere heeft die er mooi opgezet! Bedankt
 • Avatar Rammel en Babbel Records ★★★★★ 6 jaar geleden
  Puike vent, prima beelden en presentaties van deze fotograaf gezien. Erg openminded en geeft anderen kansen om zich verder te ontwikkelen. Goed bezig!
 • Avatar Familie Gels ★★★★★ 6 jaar geleden
  Jaap heeft de bedrijfswagen garage in Harmelen gedaan. Wij zijn er blij mee bedankt jaap
 • Avatar Ahmet Cakar ★★★★★ 6 jaar geleden
  Schitterende foto's en Jaap is een heel prettige persoonlijkheid
 • Avatar leon leemkuil ★★★★★ 6 jaar geleden
  super reportage spontane man. top presentatie geleverd voor ons bedrijf
 • Avatar amanda dijkstra ★★★★★ 6 jaar geleden
  mooie foto's van onze showroom gemaakt. zeer tevreden.
 • Avatar Patricia Van lieshout ★★★★★ 6 jaar geleden
  Buitencentrum Schoorlse Duinen heb je mooi in beeld gebracht!
 • Avatar Harrie ★★★★★ 6 jaar geleden
  Keurig gedaan prima
 • Avatar Miranda Zonneveld ★★★★★ 7 jaar geleden
  Jaap is de beste technische fotograaf die ik ken. Buiten zijn schat aan kennis en ervaring in architectuur, interieur, google en lichtfotografie is het bovenal een fantastische vent en kan je blind op hem vertrouwen. Ik werk nu ongeveer een jaar met Jaap samen en we hebben samen alleen maar schitterende foto's en projecten afgeleverd! … meer
 • Avatar Audrey Loman ★★★★★ 7 jaar geleden
  Voor het tijdschrift Mijn Geheim moesten foto's worden gemaakt die geplaatst werden bij mijn persoonlijke verhaal. Ik heb geen ervaring met 'voor de camera' staan en wist niet wat ik kon verwachten. Jaap stelde mij direct op mijn gemak met zijn persoonlijke en open houding. Hierdoor ontstond er een leuke en losse sfeer, … meer waardoor er ook prachtige foto's zijn gemaakt. Naast zijn open, persoonlijke en vriendelijke persoonlijkheid heeft hij een groot talent voor het fotograferen. Dat dit zijn passie is straalt hij ook uit en daardoor zou ik Jaap ook zeker aanbevelen.
 • Avatar Bertil van Beek ★★★★★ 7 jaar geleden
  Als vakgenoot kan ik u melden dat Jaap een gedreven en technisch uitstekend onderlegd fotograaf is die voor zichzelf (en dus ook voor zijn opdrachtgevers) de lat altijd hoog legt. Niet alleen tijdens de shoot maar ook in zijn professionele nabewerking. Een vakfotograaf pur sang. En (niet onbelangrijk): een uiterst prettige man in de omgang. … meer Ik kan hem dan ook niet anders waarderen dan met 5 sterren!
 • Avatar Fellini Alkmaar ★★★★★ 7 jaar geleden
  Buiten het feit dat Jaap een op en top vakman is, is hij daarbuiten ook nog een bijzonder aardig mens, en daardoor ook zeer prettig om mee te werken. A+
 • Avatar Mathijs Schaafsma ★★★★★ 7 jaar geleden
  Jaap heb ik leren kennen als een gedreven en gepassioneerde fotograaf. Een fotograaf die zich volledig en betrokken inzet om tot goed resultaat te komen. Bel hem gerust en maak kennis!Succes, Mathys Schaafsma
 • Avatar jobbe hollenberg ★★★★★ 7 jaar geleden
  Onwijze top foto's gemaakt voor ons bedrijf! Doen al veel promoties met deze mooie fotos! Bedankt!
 • Avatar Ro Bin ★★★★ 7 jaar geleden
  Jaap heeft voor ons een aantal mooie Business Views gemaakt en gepubliceerd.
 • Avatar Jan Vossen ★★★★★ 7 jaar geleden
  Jaap, een fotograaf met oog en hart voor mensenen medogenloos voor wat betreft kwaliteit

Bekijk alle reviews