Esmee Kroezen 4 jaar geleden

Jaap heeft meerdere keren mijn interieur projecten prachtig vastgelegd. Als interieurstylist houdt ik van details maar ook van goede overzicht foto's. Jaap voelt het goed aan en ik vind het altijd gezellig met hem samen te werken en ben steeds weer tevreden over het eindresultaat!

Jaap-Jan Boom 5 jaar geleden

Jaap Lotstra heeft voor de winkel van mijn moeder een ontzettend mooie virtual tour gemaakt. Daarnaast heeft hij ook een product fotografie gedaan voor de webwinkel. Wij zijn er iederdag dag nog ontzettend blij mee. Bedankt Jaap!

Jack van der Velde 5 jaar geleden

Afgelopen week heeft Jaap onze geheel nieuwe zonnestudio in Veenendaal perfect in beeld gebracht. Ook onze oude studio heeft hij twee jaar geleden gefotografeerd en vanwege die prachtige foto's hebben we hem nu weer gevraagd.

Richard Nan 5 jaar geleden

Dankzij de professionele instelling, met oog voor detail, van Jaap Lotstra beschikt Hotel Zuiderduin over een zeer fraaie 360 tour.

Michael Kabela 5 jaar geleden

Jaap is een topfotograaf en een hartelijke en goedlachse kerel bovendien! De foto's die hij van onze bedrijfsruimtes heeft gemaakt zijn geweldig. De kleuren, ruimtelijkheid en algehele sfeer is prachtig en aantrekkelijk weergegeven, uitermate geschikt voor onze promotiedoeleinden. Jaap werkt gedegen doch snel en houdt het altijd gezellig. Aanrader!